Internet marketing 2014-07-23T09:56:09+00:00

Mensen zoeken op internet steeds gerichter naar informatie. Ook uw doelgroep. 95% van de mensen, die op internet een website, dienst of product zoekt, doet dat via Google. Welk bedrijf dan ook die goed wilt scoren in Google, kan hier dan ook niet meer omheen.

SEO

Zoekmachine optimalisatie (SEO) begint als eerste met gerichte en unieke content. Dat betekend dat uw teksten ook daadwerkelijk gaan over uw product en/of aangeboden diensten.
In nauwkeurig overleg zullen wij zoektermen vaststellen die voor uw organisatie van belang zijn en deze verwerken in de webpagina. We kijken onder andere naar het zoekvolume en het aantal concurrenten voor de zoektermen.
De positie van uw website in de zoekresultaten bepaalt voor een groot deel het aantal bezoekers en dus potentiële klanten op uw website. Zoekmachine optimalisatie, oftewel SEO is dus van cruciaal belang voor het succes van de website.
Om uw website zo hoog mogelijk in Google te krijgen maakt Cubewebdesign gebruik van een aantal verschillende technieken volgens de Google richtlijnen. Een nummer 1 plek in Google op de juiste zoekwoorden is niet ondenkbaar maar niet vanzelfsprekend. Één en ander is afhankelijk van de concurrentie en populariteit van het onderwerp van uw website.

SEA & Google Analytics

De positie van uw website in de zoekresultaten bepaalt voor een groot deel het aantal bezoekers en dus potentiële klanten op uw website. Met een SEA-campagne (Search Engine Advertising) zoals Google Adwords kunt u meer click-through resultaten behalen en zo heel gericht uw doelgroep bereiken. Een ander voordeel van een Google Adwords campagne is dat u via Google Analytics alles tot in detail kunt meten, bijhouden en eventueel aanpassen. U kunt een maximaal budget aangeven per click per advertentie, maar ook per dag of maand. Een Google Adwords campagne kost u nooit meer dan u wilt.

Social Media effectief gebruiken

Het is 2012. Social media is hot! Direct contact leggen en snel informatie delen met anderen is vandaag de dag niet meer weg te denken in het dagelijkse leven. Sociale netwerken zoals Twitter, Hyves, Facebook, LinkedIn en YouTube worden veelvuldig ingezet als marketing middel. Niet elk netwerk is geschikt voor u en uw bedrijf. Cubewebdesign kan u adviseren in de mogelijkheden én hoe u deze netwerken effectief kan inzetten.

Blog integratie

Het plaatsen van persoonlijke en zakelijke berichten versterkt uw klantrelaties. Alles draait om de mening en kennis van u als schrijver. U bouwt een netwerk op binnen uw vakgebied, doordat u er regelmatig over schrijft. Dat leidt tot nieuwe, interessante contacten. Lezers kunnen op de berichten reageren. Elke reactie lokt weer nieuwe reacties uit. Zo ontstaat een gezonde discussie. Zoekmachines zoals Google vinden blogs vaak interessant omdat er regelmatig nieuwe content toegevoegd wordt en elk bericht is weer een mogelijkheid nieuwe bezoekers naar uw website te trekken.