Over Cubewebdesign 2014-07-23T14:44:00+00:00

Cubewebdesign is een jong en vooruitstrevend bedrijf met een persoonlijke benadering. Een eenmanszaak gevestigd in het hart van de “Meierij”  die in staat is onafhankelijk te werken. Daar waar nodig werk ik samen met andere ontwerpers en programmeurs.
Ik werk op dit moment nog vanuit huis en ben daardoor niet gebonden aan noodzakelijke maandelijkse kosten en verplichte kantooruren. Hierdoor kan ik de prijzen laag houden. Cubewebdesign levert kwalitatief hoogstaande websites af tegen een gunstige prijs.

Onderscheid is kwaliteit

Webdesigners zijn er in alle soorten en maten. Één van de dingen dat zich nog onderscheidt is kwaliteit. Ik maak gebruik van de beste software op het gebied van webdesign & webdevelopment waarbij ik de broncode zelf schrijf. Ik geef gevraagd én ongevraagd advies over vormgeving, functionaliteit en optimale vindbaarheid van uw website. Dit heeft als voordeel dat uw website van deze tijd is, en optimaal getoond wordt in de huidige browsers.

No-nonsense webdesigner

Bent u op zoek naar een no-nonsense webdesigner met een persoonlijke benadering en wilt u achteraf niet voor verrassingen komen te staan? Vraag dan hier een offerte aan. Ik streef ernaar u binnen 48 uur te antwoorden met een vraag of passende offerte.