Werkwijze 2014-07-23T09:56:24+00:00

Oriënterend gesprek

Na een vrijblijvend persoonlijk gesprek maak ik aan de hand van uw wensen en mogelijkheden een eerste ontwerp. Dit is echter een concept en zal aangepast kunnen worden naar wens. Als het ontwerp door u is goedgekeurd begin ik met het verder ontwikkelen van de complete website in nauwe samenwerking met u uiteraard.

Ontwikkeling website

Fase 1. In deze fase zal ik het ontwerp verder uitwerken tot een compleet werkende pagina. U kunt uw toekomstige website direct bekijken op een tijdelijk internetadres. De nodige veranderingen kunt u telefonisch of per email aan mij doorgeven en ik zorg dat deze aangepast worden. Tevens zal in deze fase de eerste factuur aan u toegezonden worden voor 50% van het totaalbedrag.

Fase 2. De Homepagina en alle hoofdpagina´s worden verder ontwikkeld tot een compleet werkende website met diverse functionaliteiten. De webpagina´s zullen dan interactief zijn.

Oplevering

Als u akkoord bent met het geheel zal ik de website testen in diverse browsers zodat we zeker weten dat alles naar behoren functioneert. Hierna zal ik uw website online plaatsen op uw eigen domein. Mocht u gekozen hebben voor een website met een Content Management System, dan is deze ook gereed. Uw website wordt compleet opgeleverd met een naslagwerk voor het CMS én 2 uur gratis ondersteuning.

Nazorg

Ik streef naar een gezonde nazorg. Na het online plaatsen van uw website krijgt u 2 uur gratis ondersteuning m.b.t. het CMS. Mocht u ergens niet uitkomen dan kijk ik met u mee, om u op weg te helpen. U kunt natuurlijk altijd terecht voor vragen. Mochten er zaken zijn die niet naar behoren functioneren worden deze vanzelfsprekend kosteloos opgelost. Indien u een domeinnaam en hostingpakket besteld bij Cubewebdesign word er regelmatig een back-up gemaakt van uw website. Na de oplevering zal ik u de factuur sturen voor de resterende 50% van het totaalbedrag.